Kopen van nepvagina

Wil jij een nepvagina kopen?

Wil jij een nepvagina kopen maar wil je eerst meer informatie over nepvagina’s en masturbators? Lees dan snel deze blog! In deze blog vertellen wij jou alles over nepvagina’s en masturbators, zo kun jij de beste keuze maken en volop genieten van je aankoop! Een nepvagina kopen doe je waarschijnlijk niet elke dag en wil je de eerste keer natuurlijk wel goed doen!

Welke soorten nepvagina’s zijn er?

Er zijn verschillende soorten nepvagina’s en masturbators. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een masturbator, dit is een nepvagina met een koker eromheen. Deze masturbators zijn ook verkrijgbaar in de vorm van een anus of mond. Een masturbator met een kunstvagina wordt het meest verkocht. De kokers zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, zo is er voor iedereen genoeg keuze!

Daarbij is het belangrijk om voor jezelf vast te stellen waar de kunstvagina aan moet voldoen. Hierbij kun je denken aan:

  • Lengte en diameter
  • Materiaal (plastic, siliconen of super skin)
  • Zuigkracht
  • Vibrerend
  • Grip


Daarnaast zijn er ook nepvagina’s te koop die verwerkt zijn in een pop. Deze poppen met een nepvagina zijn vaak wel duurder dan een masturbator. Met deze poppen kun je gebruik maken van meerde functies tegelijk!

Hoe gebruik ik een nepvagina?

Wij hoeven jou waarschijnlijk niet te vertellen hoe het zaakje werkt. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat je het beste glijmiddel kunt gebruiken bij een masturbator, dit zorgt voor flexibeler en beter gebruik van het product. In de masturbator zitten bobbeltjes en ribbeltjes die zorgen voor de optimale stimulatie. Optimale stimulatie is ook optimaal genot!

Moet ik mijn masturbator ook schoonmaken?

Na het gebruik van je masturbator is het belangrijk om de nepvagina weer goed schoon te maken en te reinigen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een onderhoud set zoals een reinigingsspray waarmee je de toy weer goed kunt reinigen. Je kunt de sleeve uit de masturbator halen zodat je de sleeve kunt uitspoelen onder de kraan met warm water. Daarna kun je de masturbator nog eens reinigen met de onderhoudsspray. Het reinigen van je masturbator of kunstvagina is wel belangrijk om problemen met je grote vriend te voorkomen. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt!

Kunstvagina weetjes

Er zijn een heleboel kunstvagina weetjes en feiten! Onderstaand vertellen wij jou de interessantste weetjes en feiten!

  • Wist jij al dat er masturbators verkrijgbaar zijn van bekende pornoactrices de opening van de masturbator wordt dan 1 op 1 nagemaakt op basis van de actrice!
  • Wist jij al dat masturbators op duurzame manier worden geproduceerd! Dit zorgt ervoor dat als jij de masturbator niet meer nodig bent of weggegooid dat we hem kunnen recyclen om weer andere producten van te maken!
  • Wist jij al dat er zelfs masturbators verkrijgbaar zijn een zuigkracht en vibraties functie hebben? Deze masturbators zorgen voor nog meer genot naast de normale vreugde die een masturbator al bezorgd!
  • Een masturbator zorgt voor veel plezier en kan overtollige druk van de ketel doen verdwijnen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.