Een seksspeeltje voor maximale opwindingIn 2020 zagen veel webshops in seksspeeltjes hun verkoopcijfers door het dak schieten. Dat valt ook wel te verklaren, want we zaten noodgedwongen meer thuis door de coronapandemie. Helaas hebben we het coronavirus nog geen gedag kunnen zeggen, dus dan moeten we het voorlopig maar extra gezellig in de slaapkamer maken. Veel mensen experimenteren daarom met seksspeeltjes. In dit artikel gaan we “dieper” in op verschillende seksspeeltjes met in het bijzonder de anaal dildo, het onmisbare seksspeeltje voor de anale seks. Lees je verder?

Waar is een anaal dildo voor bedoeld?

Wie denkt dat een anaal dildo alleen gebruikt wordt door homokoppels, hebben het mis. Anaal dildo’s worden ook door heterokoppels veelvuldig gebruikt. Toegegeven, de prostaat dildo is een seksspeeltje voor het stimuleren van de ‘mannelijke g-spot’, maar er zijn ook speciale anaal dildo’s op de markt die geschikt zijn voor het stimuleren en bevredigen in en rondom de anus van de vrouw. Een anaal dildo kan ook van pas komen om eerst aan het gevoel van anale penetratie te wennen. Zie het dus als een voorbereiding op het penetreren met de penis. Ben je nog geen gevorderde op anaal seksgebied, ga dan niet voor de allergrootste en dikste anaal dildo. Maar kies bij voorkeur een dunne dildo van maximaal een centimeter dikte.

Intenser orgasme

Mannen én vrouwen kunnen tot een ongekend hoogtepunt komen door het inbrengen van een dildo in hun anus. Maar er zijn ook andere seksspeeltjes die we graag met je willen delen. Je vindt seksspeeltjes namelijk in heel veel verschillende maten, vormen, kleuren en prijsklassen. Een goedkope dildo tot een luxe vibrator met verschillende vibratiestanden. Je vindt zelfs speciale koppelvibrators voor hem én haar. Dat is dubbel genot. Zo kan een ingebrachte duo vibrator er namelijk voor zorgen dat de man nog meer geniet, omdat de vagina nauwer wordt. De clitoris van de vrouw wordt tijdens de penetratie extra gestimuleerd door de vibrator wat het orgasme bij de vrouw versterkt. Het kan zelfs uitkomst bieden voor vrouwen waar een vaginaal orgasme alsnog niet voor weggelegd is.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.