Seksspeeltjes: eenmaal geprobeerd, wil je nooit meer zonder


Een seksspeeltje aanschaffen? Weet dan dat je zeker niet de enige bent, want de verkoop van seksspeeltjes schieten door het dak! Ze zijn populairder dan ooit. Het coronavirus heeft daar natuurlijk ook invloed op, want we voelen ons eenzamer en zitten – al dan niet – noodgedwongen thuis. Denk overigens niet dat er alleen toys voor vrouwen zijn, want het aanbod seksspeeltjes voor mannen is ook ruim vertegenwoordigd. In dit artikel delen we een aantal voordelen van het gebruik van seksspeeltjes, en waar je zoal op moet letten bij aanschaf van een sekstoy.

Single and ready to mingle

Goed, als single is het gebruik van een seksspeeltje natuurlijk bij uitstek geschikt om de soloseks naar een ongekend hoogtepunt te brengen. Handwerk kan prima werken om aan je trekken te komen, maar het kan nog spannender! Het is als man veel opwindender als iemand anders jouw kleine jongen aanraakt. Een fleshlight, ook wel een pussypocket genoemd, is een handig hulpmiddel om de spanning te vergroten. Een ander hulpmiddel om een keer uit te proberen is de handjob stroker. Het zachte en rekbare materiaal beweegt op en neer over de schacht van de penis. Vrouwen kunnen hun geluk niet op met een Tarzan vibrator, wand vibrator, G-spot vibrator of clitoris vibrator. Een keer wat anders proberen? Je kunt bij Easytoys zelfs vibrerende slipjes, vibrerende eitjes en vaginaballen bestellen.

De populairste seksspeeltjes voor koppels

Seksspeeltjes zijn niet alleen geschikt voor soloseks, want ook het aanbod sekstoys voor koppels is reuze. Een cockring wordt bijvoorbeeld veel gebruikt door mannen die wat meer moeite hebben om hun erectie langer vast te houden. Tip: kies voor een vibrerende penisring, want dan wordt de clitoris van jouw sekspartner ook direct gestimuleerd tijdens de seks. Kwestie van proberen. Een ander leuk seksspeeltje voor koppels is een duo vibrator. Dit handige hulpmiddel zorgt voor dubbel genot, want de vibraties bevredigen zowel hem als haar. Om het voorspel nog wat opwindender te maken, kun je natuurlijk ook een seksspelletje spelen of een heerlijke massage geven aan je partner.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.