Seksspeeltjes voor samen kopen

Seksspeeltjes voor samen kopen?

Een seksspeeltje gebruiken is heel opwindend. Maar maak het nog spannender om seksspeeltjes voor samen te kopen. Feitelijk is dan elk speeltje iets wat je samen met je partner kunt gebruiken. Een vibrator kan een heerlijk gevoel zijn voor jou, maar het aanblik ook om de opwinding te doen stijgen naar intense hoogtes. Los daarvan zijn er ook echt speciale seksspeeltjes voor samen te koop.

Welke seksspeeltjes zijn ideaal voor samen?

Vibrators doen het altijd goed dus. En misschien denk je bij een vibrator aan een trillende staaf, maar ze zijn er ook in andere vormen (en maten). Neem de speciale koppel vibrators. Deze heeft een U-vorm en wordt gedragen door de vrouw. De vibrerende uiteinden stimuleren de clitoris en de vagina van binnen. Mogelijk zelfs de G-spot! Ondertussen kan de man tegelijkertijd penetreren en daardoor ook meegenieten van de vibraties. Deze speeltjes zijn overigens ook waterproof, dus neem het vooral ook mee in bad of onder de douche.

Voorbeelden spannende sextoys:

  • Koppel vibrators
  • Schaamlip spreider
  • Dubbele dildo’s
  • Extender penis sleeve
  • Speeltjes met afstandsbediening

Giftset voor koppels

Naast dat je een los speeltje voor samen kunt kopen, zijn er ook hele spannende giftsets te verkrijgen. Hierin vind je rond de 10 items welke je lichaam doet tintelen van genot. Voor mannen en vrouwen dus fijn. Voorbeeld van zo’n item zijn vagina toys als de vagina balletjes, een blinddoek (je overige zintuigen komen extra op scherp te staan) en een strapon.

De seksspeeltjes die wij speciaal voor koppels hebben zijn onder meer vormen van vibrators. Maar we hebben ook een complete giftset maar daarin een 10 items welke elk zintuig van je lichaam prikkelt. Zowel die van jou als die van je partner. Hierin zitten onder meer vagina toys als de vaginale balletjes, een blinddoek (waarbij de overige zintuigen extra op scherp komen te staan) en een schaamlip spreider. Een heerlijk gevoel voor haar, voor de partner een genot om te aanschouwen en ermee te spelen. 

Speeltjes met afstandsbediening

Op afstand bedienbare speeltjes zijn leuk voor in de slaapkamer, maar nog spannender om (ver) daar buiten te gebruiken. Als deel van het voorspel, want ook dat kan natuurlijk al buitenshuis beginnen. Terwijl je samen zit te eten in een restaurant draagt de vrouw bijvoorbeeld vibrerende vagina balletjes. De partner kan dan de mate van vibraties bepalen met de afstandsbediening. De vrouw neemt de controle uit handen en dat is voor velen an sich al een zeer opwindende ervaring

Leuk voor in de slaapkamer maar vooral ook (ver) daar buiten: de op afstand bedienbare speeltjes. Erg spannend om te betrekken in het voorspel. Dat kan al beginnen buiten de deur. Terwijl je samen loopt in het park of terwijl je geniet van een hapje en drankje in een café. De speeltjes zijn in de vorm van bijvoorbeeld een vibrerende ei die de vrouw inbrengt. De partner kan de vibraties bedienen met een afstandbediening. Je neemt de controle uit handen en dat is voor velen op zich al erg opwindend.

Seksspeeltjes voor samen in discrete verpakking

Kruip dus lekker met z’n tweeën achter de pc (of mobiel, wat je ook gebruikt) en ga shoppen voor een spannend seksspeeltje voor samen. De buren hoeven dat natuurlijk nooit te weten. Want je bestelling komt gewoon in een neutrale discrete verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *