Seksspeeltjes voor mannenVaak wordt gedacht dat speeltjes alleen voor homoseksuele mannen zijn, maar niet is minder waar. Ook voor de heteroseksuele man kan het heel leuk zijn. En het mooie is, in een relatie kan het ook nog voor wat extra spanning zorgen tussen de lakens! In dit artikel delen we een aantal – al dan niet – toegankelijke speeltjes die perfect geschikt zijn voor de mannelijke beginner die met deze wereld wil kennismaken.

Vibrator

Als we aan een masturbator denken, dan denken we al snel aan een vibrator voor clitorale of vaginale stimulatie. Een nachtkastje met een Tarzan vibrator of een vibrerende dildo; het klinkt niet vreemd in de oren, toch? Maar hoe zit dit dan voor mannen? Nou, er zijn ook vibrators speciaal voor mannen beschikbaar. Niks om je voor te schamen overigens, de verkoop van seksspeeltjes (óók voor mannen) schiet bij alle sekswebshops door het dak. Het virus zal ongetwijfeld een rol spelen in de verkoopcijfers, maar het staat onverlet dat er genoeg mensen bereid zijn om moeite te doen voor elkaar en nieuwe dingen willen proberen. Voor een levensechte sekservaring kun je kiezen voor een fleshlight. De naam zegt het al: het lijkt op een zaklamp, totdat je de dop opent. De dop van de fleslight wel te verstaan. De beste en lekkerste kunstvagina, aldus miljoenen mannen wereldwijd. De levensechte en natuurgetrouwe kunstvagina is een replica van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Er zijn zelfs kunstvagina’s die gebaseerd zijn op de vagina’s van bekende pornosterren, zoals Nicole Adams, Stoya Destroya en Sophia Kinsley.

Penisring

Wil je nog wel graag seks, maar werkt je pielemuis niet altijd meer mee? Koop een cockring! Een penisring is jouw reddingstool die voor een langdurige erectie zorgt. De penisring, ook wel cockring genoemd, schuif je om de basis van de penis heen. Een cockring is een toegankelijk seksspeeltje voor mannen, maar ook vrouwen zijn er bekend mee. Er zijn namelijk ook penisringen verkrijgbaar met clitorisstimulatie, of zelfs met dubbele stimulatie. Al met al is een cockring dus een hele leuke toy voor de man en ook zij kan er plezier van hebben. Dat is dubbele pret in bed!


Aftrekeitjes

We sluiten af met misschien wel het allerleukste product voor mannen: aftrekeitjes. Een Tenga Egg is het ultieme hulpmiddel voor een heerlijk orgasme. Het aftrekeitje heeft aan de binnenkant een ribbelachtige structuur. Er zijn verschillende Tenga Eggs en elk eitje heeft zijn eigen structuur. Aftrekken is nog nooit zo lekker geweest en eenmaal geprobeerd, is nooit meer zonder willen. Keep in mind dat de eitjes ontworpen zijn voor eenmalig gebruik, want ze zijn niet makkelijk schoon te maken. Daarentegen zijn ze voor een relatief lage prijs aan te schaffen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.