Condooms bestellen, waar let je op?

Wanneer je condooms online gaat bestellen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn namelijk steeds meer mogelijkheden om via het internet condooms te kopen. In principe geldt ook hiervoor dat je op een aantal specifieke zaken let, maar online bestellen heeft ook extra voordelen. Lees in deze blog meer over het bestellen van condooms en waar je rekening mee moet houden.

Let op de volgende punten

Bij het condooms bestellen is het verstandig op het volgende te letten:

  • Anonimiteit
  • Maat
  • Prijs

Wij focussen ons in deze blog op het bovenstaande. Natuurlijk Waar je precies op moet letten op het gebied van bovenstaande punten, lichten we hieronder toe.

Anonimiteit 

Het is natuurlijk heel fijn als je anoniem condooms kunt bestellen. Sommigen vinden dit niet nodig, maar velen vinden enige anonimiteit wel fijn. Als je hier waarde aan hecht, controleer dan eerst goed of de website wel een bepaalde vorm van anonimiteit biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om dozen zonder logo’s te ontvangen. Een andere mogelijkheid is dat op je bankafschrift niet wordt getoond dat je condooms heb gekocht. Check vooraf dus goed waar dergelijke zaken mogelijk zijn. 

Maat

Best vervelend als een condoom niet past, toch? Velen kopen niet altijd de juiste maat en sommigen letten er niet eens goed op. Toch is het, voor de veiligheid, wel van belang dat je de juiste maat kiest. Uiteraard is dit ook een stuk fijner. 

Let bij de maat van een condoom trouwens goed op de omtrek. Waar men soms alleen naar de lengte kijkt, is omtrek ook belangrijk. Een te strakke/kleine condoom scheurt namelijk sneller, en een te ruime/grote condoom glijdt makkelijker af. Houdt hier dus rekening mee wanneer je condooms bestelt!

Prijs

Verder is de prijs ook van belang. Je wilt natuurlijk niet te veel uitgeven, maar aan de andere kant is kwaliteit wel belangrijk. Maak dus een juiste afweging tussen prijs en kwaliteit. Bepaalde merken zijn duurder, terwijl condooms van andere merken goedkoper zijn. Vergelijk prijzen dus goed, maar kies uiteindelijk wel voor een goed merk.


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.