Het afneembare lid

Voor liefhebbers van anale seks is de dildo een bekend instrument. Het gebruik van een voorbind dildo is dan ook gemeen goed. Zowel de man als de vrouw kan als ontvanger dienen.

Ervaring
De vrouw kan met een dildo ervaren hoe nemen voelt. Er zijn ook vrouwen die gecharmeerd zijn van anale seks, zoals er ook vrouwen zijn die deze vorm van samenzijn gebruiken om zwangerschap te voorkomen. Voor mannen kan het ondergaan van anale seks een intense ervaring zijn. Als passieve ontvanger ervaart hij de kwetsbaarheid en overgave die meestal voor de andere partij is weggelegd. Toch fantaseren veel mannen liever over anaal némen. Zij ervaren de strakke andere ingang als een spannende afwisseling van vaginale seks. 

Gevoelig

De anus is, net zoals de vagina, penis en de mond, een gebied waar de gevoeligheid van de binnenkant grenst aan die van de buitenkant. Dat betekent een bijzonder gevoel. Het gebied in de anus is net zo gevoelig als de vagina. Het hangt dus van je voorkeur af of je het echt fijn en seksueel opwindend vindt.

Pasvorm
Bij het gebruik van hulpmiddelen zoals een voorbind dildo is het zaak dat het tuigje goed past. Het moet strak om de huid zitten om voldoende houvast te bieden voor de dildo. In feite moet je leren om er mee om te gaan. Zie het als een nieuw lichaamsdeel wat je gaat gebruiken. Om het daadwerkelijk te gebruiken zul je wat ervaring moeten opbouwen. De dildo dient de juiste maat te hebben.

Maat
Verstandig is om een doorsnee maat te nemen. Een gemiddelde penis met in grootste stand ongeveer 14,5 centimeter. Begin zeker niet te groot en ga voor een anaal dildo met een kleine diameter, niet groter dan 1,2 cm en kies voor een zacht materiaal zoals rubber of siliconen. Deze speeltjes zijn flexibel en voelen comfortabeler aan voor een beginner. Een buigzaam speeltje beweegt makkelijker mee met jouw lichaam.

Gebruik altijd een glijmiddel op basis van water of siliconen. Voor alle vormen van seks is communicatie belangrijk. Bespreek met je partner waar jullie grenzen liggen. Het moet immers wel aangenaam blijven.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.