Griekse massage

Een dildo moet niet verward worden met een vibrator. De dildo is een vibrator die niet vibreert, trilt en beweegt. De dildo wordt gebruikt voor penetratie en is daarom altijd aan de grotere kant. Dildo’s worden gebruikt als seksspeeltje door zowel mannen als vrouwen.


Associatie

Toch worden dildo’s veel geassocieerd met anale seks. Volgens seksuoloog Ellen Laan vindt een kwart van de vrouwen deze vorm van seks niet prettig. Volgens haar zijn vooral mannen voorstander van anale seks. ‘Vrouwen durven moeilijk nee te zeggen, uit angst preuts gevonden te worden’. Bij mannen wordt bij penetratie de prostaat gestimuleerd.


Anus


Anale seks is het stimuleren en of penetreren van de anus. In de anus zitten veel zenuwuiteinden die bij stimulatie kunnen zorgen voor een orgasme. Anaal dildo’s zijn sexspeeltjes speciaal gemaakt om anaal te stimuleren. Anale stimulatie kan aan de binnen- en buitenkant van de anus plaatsvinden. Sommige modellen lijken op een normale dildo met hun penisachtige vorm. Een anaal dildo is vaak wel wat dunner om anale penetratie aangenamer te laten verlopen.

Dildo


Er zijn verschillende soorten anaal dildo’s verkrijgbaar. Je vindt ze in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Ook de materialen kunnen van elkaar verschillen. De strap on dildo of voorbinddildo is bevestigd aan een harnas waarbij er speciale versies zijn voor mannen en vrouwen.


Taboe


Voor veel mensen rust er nog steeds een taboe op anaal seksueel contact. Sommige mensen vinden het fijn, anderen moeten er niet aan denken. Veel mensen zijn nieuwsgierig en willen er mee experimenteren. Het hebben van seksueel anaal contact zegt niets over de seksuele voorkeur. Zowel hetero stellen en homofiele mannen en vrouwen kunnen een voorkeur hebben voor anale gemeenschap.


Risico


Anale seks brengt wel risico’s met zich mee. De wand van de anus is erg dun en de dichtheid van bloedvaten is groot. Hierdoor kan bij penetratie gemakkelijk een wondje ontstaan wat de kans op een seksueel overdraagbare infectie vergroot. Hygiëne is met name belangrijk. De endeldarm bevat veel bacteriën die een infectie of irritatie kunnen veroorzaken.

Grieks, Russisch, Frans en Italiaans. Sex op z’n Grieks is dus anale seks. Bij Franse seks draait het om orale bevrediging. Bij de andere landen zijn andere lichaamsdelen favoriet.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.