Dit zijn de redenen om een buttplug te halen

Heb jij al een buttplug onder je nachtkastje liggen? Buttplugs zijn een van de meeste bekende seksspeeltjes om te hebben. Dit is ook zeker niet verbazend te noemen. Er zijn namelijk allerlei redenen waarom een buttplug fijn kan zijn om te hebben. Ben jij nieuwsgierig naar wat deze redenen precies zijn? In deze blog leer je de meest voorkomende redenen goed kennen. Daardoor heb jij dit product ook zo in huis gehaald.

Een buttplug maakt je comfortabel om met je anus te spelen

In de eerste plaats is een buttplug fijn om te hebben doordat het je comfortabel maakt om met je anus te spelen. Er zitten namelijk allerlei zenuwen op deze plek in het lichaam. Echter kan het pijn doen om hier op een normale wijze bij te komen. Buttplugs zijn er speciaal voor gemaakt om dit proces pijnloos te maken. Daardoor wordt je steeds meer comfortabel met het spelen met je anus.

Een buttplug kan vaginale sensaties stimuleren

Ten tweede kan een buttplug fijn zijn om vaginale stimulaties te stimuleren. Het is namelijk moeilijk om elke plek in de vagina tegelijkertijd te kunnen bevredigen. Buttplugs kunnen echter via de anus de achterkant van de vagina drukken. Daardoor ontstaan er ook extra sensaties wanneer jij jezelf zit te bevredigen of je partner dat doet. Dit maakt het nog makkelijker om een orgasme te krijgen.

Een buttplug is een handige manier van voorspel voor anale seks

Tevens is een buttplug fijn doordat het een goede manier van voorspel is voor anale seks. Met anale seks is het cruciaal om langzaam steeds meer de anus open te krijgen. Dit doe je door buttplugs te gebruiken. Je gebruikt eerst een kleinere variant, waarna je het steeds meer opbouwt totdat anale penetratie bij jou of je partner mogelijk is. Op deze manier wordt anale seks een stuk makkelijker en til je jouw ervaringen tussen de lakens naar een hoger niveau.

Met een buttplug heb je meer variatie tijdens de seks

Tot slot zorg buttplugs ervoor dat je meer variatie hebt tijdens de seks. Het is een extra element waardoor er ineens talloze extra variaties kunnen optreden. Een standje voelt al volledig anders wanneer je met dit speeltje seks hebt. Dit is dan ook een grote reden om voor buttplugs te kiezen en er zeker niet eentje om te overschatten.

Tip: Nooitmeersaai

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.