De 5 beste sexspeeltjes voor vrouwen

Praten over ‘’seks met jezelf’’ wordt nog steeds wel wat gezien als een taboe. In het openbaar wordt er weinig tot niet over gesproken en dat geldt ook voor sexspeeltjes voor vrouwen. Op jonge leeftijd gaat een meisje experimenteren en de interesse in seks of ‘’seks met jezelf’’ wordt getriggerd. Je kunt dan opzoek gaan naar sexspeeltjes voor vrouwen en je belandt in een wereld met allerlei verschillende soorten speeltjes. 

In deze blog gaan we het hebben over de 5 beste sexspeeltjes voor vrouwen of je nu voor het eerst een speeltje gaat kopen of niet; hier vind je een passend sexspeeltje. 

1: De dildo 

Een dildo is een langwerpig sexsspeeltje. In de meeste gevallen is deze te koop in de vorm en in het uiterlijk van een penis. Dit kan echt tot in de detail gaan. Je kunt een dildo gebruiken om je vagina of die van je partner mee te penetreren en tegelijk te stimuleren van binnenuit. Maar ook je anus kun je er heerlijk mee verwennen. Je kunt ook je vagina en anus tegelijkertijd stimuleren. Dit kun je doen door te kiezen voor een dubbele dildo. Een dildo is  ook verkrijgbaar met een zuignap. Je kunt het speeltje dan op een nat oppervlak plaatsen. Op die manier heb jij je handen vrij. Er zijn ook nog verschillende materialen voor een dildo. Denk aan siliconen of (onbreekbaar) glas.

2: Vibrators 

Het gebruik van een dildo is al fijn, maar voor extra stimulans kun je ook kiezen voor de vibrator. Met een vibrator kun je gevoelige plekjes in de vagina bereiken. Dit aan de hand van trillingen die zorgen voor meer stimulans. Vaak zijn vibrators ook nog uitgerust met een extra element, waardoor je tegelijk de clitoris kan stimuleren. Of natuurlijk de G-spot. De vibrator hoef je niet alleen te gebruiken voor inwendig gebruik. Als sexsspeeltje voor vrouwen kun je deze ook gebruiken voor puur het gebied rondom de vagina. Je kunt deze dan op een intiem plekje leggen, zoals bijvoorbeeld de clitoris. Op een stand die jij prettig vindt.

3: Vaginaballetjes 

De vaginaballetjes hebben eigenlijk een dubbele functie. Het is een sexsspeeltje, alleen de balletjes geven ook een aangename prikkeling. Het kan een heerlijke opwarmer zijn voor ‘’het echte werk’’. Het idee en de gedachte dat de balletjes in jou of in je partner zitten is al een opgewonden gedachte. Naast de prikkels zorgen de balletjes ook voor bekkenbodem spier training. Doordat je de balletjes binnen wilt houden moet je deze spieren aantrekken. Dat biedt zowel voordelen voor de gezondheid als tussen de lakens.

4: Vingerhoesje   

Een vingerhoesje is een waar genot voor iedereen. De stimulatieknopjes op het vingerhoesje zullen een lekker gevoel geven. Schuif het over je vinger en maak jezelf gek van genot. Je zult uren genot hebben van dit prikkelende vingerhoesje. Door het kleine formaat is het een ideaal vrouwelijk seksspeeltje om overal mee naar toe te nemen.

5: Vibrerende string

Tot slot de vibrerende string. Deze string is gemaakt van fijn en zacht materiaal. Het voelt daardoor comfortabel aan en heeft een goede pasvorm. De slip is voorzien van een vakje waar de oplegvibrator precies in past. Verschillende vibratiestanden zijn daarbij vaak mogelijk. Dit in combinatie met een draadloze afstandsbediening. 

Welk sexsspeeltje heeft jouw voorkeur? 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.