Alles dat je wilt weten over een lange dildo

Als we het hebben over een lange dildo dan bedoelen we daar een extra lang model mee met aan elk uiteinde een eikel. Dat wordt ook wel een dubbele lange dildo genoemd. Je kunt een dildo gebruiken tijdens allerlei verschillend standjes. Natuurlijk is het ook zo dat je de lange dildo in je eentje kunt gebruiken. Dat is ook het grote voordeel, dat je het zowel samen als alleen kunt gebruiken. In deze blog leggen we je graag alles uit over wat je wilt weten over een dildo en het gebruik van een lange dildo.

Benieuwd? Ontdek het hieronder.

Wat is een dildo precies?

De meeste mensen weten wel wat een dildo is, maar voor de zekerheid leggen we dit graag nog wel even uit. Een nep penis wordt soms namelijk nog wel eens verward met een vibrator. Echter is dit natuurlijk niet hetzelfde. Een dildo is een seksspeeltje welke is bedoeld voor masturbatie door mannen of vrouwen. Voor deze doelgroep bestaan 2 soorten dildo’s namelijk een kunstpenis voor vaginaal gebruik en een kunstpenis voor anaal gebruik. Deze versies worden gecombineerd bij de dubbele dildo.

Het uiterlijk lijkt op dat van een echte penis in erectie. Vooral de wat duurdere versies lijken op een echte stijve penis en zijn haast niet van echt te onderscheiden. Deze hebben een real look en feel. Seksspeeltjes worden al jarenlang gebruikt en de dildo is als ruim 2000 jaar oud. Althans het gebruik ervan. De hedendaagse kunstpenis, oftewel dildo, is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten en bevat dus GEEN trillende functie die een vibrator wel heeft.

Zo kun je een lange dildo het beste gebruiken

Als je graag wilt experimenteren met verschillende seksspeeltjes, dan kan de dildo zeker niet ontbreken. In experimenteren zit vaak ook een verschil tussen fantasie en iets dat je echt wilt. Denk aan het fantaseren over een trio. Wellicht vind je of je partner dit in de praktijk toepassen nog wat ver gaan. Het kan dan bij fantasie blijven. Met een lange dildo kun je die fantasie wel laten uitkomen zonder dat er ook echt een ander persoon bij betrokken hoef te worden.

Je kunt hiermee het idee en tevens gevoel creëren dat je als vrouw door twee personen genomen wordt. Ook zijn er nog talloze andere opties, waarbij je een dubbele realistische dildo samen kunt gebruiken. Als man kun je de vrouw verwennen door zowel vaginaal als anaal te stimuleren. Of pentereer tegelijk: zij vaginaal, hij anaal. Uiteraard kunnen homo stellen of lesbische koppels ook eindeloos variëren en experimenteren met een lange dildo. Laat tijdens het gebruik van een dildo je fantasie lekker de vrije loop met dit seksspeeltje in het midden van jou en je partner.

Alleen een lange dildo gebruiken

Mocht je geen partner hebben om samen de dildo mee te gebruiken dan kun je ook in je eentje genieten van een dubbele penetratie. Met de dubbele dildo kun je in je eentje het

gevoel en genot van dubbele penetratie ontdekken. De dildo’s hebben vaak een dikker en dunner uiteinde. De anus is immers minder rekbaar dan de vagina dus je wilt eerst wel voorzichtig te werk gaan. Dat geldt natuurlijk voor elke anaal dildo die je gebruikt. Zowel mannen als vrouwen kunnen het speeltje gebruiken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.