Wat zijn de verschillen tussen anaalvibrators?

Wat zijn de verschillen tussen anaalvibrators?

Wil je eens iets nieuws uitproberen in bed, maak dan kennis met de anaalvibrator. Een spannend seksspeeltje dat voor hem en voor haar tot nieuwe hoogtepunten leidt. Zeker wanneer je je ietwat saaie seksleven een boost wilt geven, biedt het gebruik van seksspeeltjes als de anaalvibrator uitkomst. Ze versterken niet alleen het sensuele gevoel en de spanning in de slaapkamer, ze maken dat je zelf ook met creatieve oplossingen komt om de seks met je partner naar een hoger niveau te tillen. Wil je de tot nog toe eenzijdige seks eens van een andere kant ervaren en de anaalvibrator proberen? Ontdek in deze blog wat de verschillen zijn tussen anaalvibrators en bepaal met welk speeltje jij het best aan je trekken komt.

Wat doe jij om je seksleven nog spannender te maken?

Of je nu een vaste relatie hebt waarbij alleen je partner toegang tot jouw slaapkamer heeft, of dat je met regelmaat van een one night stand geniet, het is nooit verkeerd om eens nieuwe dingen uit te proberen. Standjes die je nog niet eerder hebt gedaan, rollenspellen die de spanning verhogen of het gebruik van speeltjes die jou met nog meer vibratie naar een hoogtepunt brengen. Wil je vibrators of andere speeltjes in huis halen, dan haal je er voordeel uit van tevoren onderzoek te doen naar de producten die er zijn. Zorgt er niet alleen voor dat je alleen maar meer gestimuleerd wordt om het attribuut samen met je partner uit te proberen, maar zo kun je ook een keuze maken voor de anaalvibrator die bij je past. Want wat zijn de verschillen tussen anaalvibrators en waar moet je op letten bij het maken van de keuze?

De verschillen tussen anaalvibrators waaruit jij een keuze kunt maken

Iedere lichaam is anders en iedereen heeft een andere behoefte. Dus waar jij misschien houdt van een hoge vibratie, gaat de ander goed op rustige en langzame bewegingen voordat diegene tot een orgasme komt. Maar goed ook dat de keuze voor seksspeeltjes en anaalvibrators daarop is aangepast. Er zijn namelijk diverse verschillen tussen anaalvibrators te noemen:

  • De vorm van de anaalvibrator. Dit kan in de vorm van een penis of een schroef en met of zonder ribbels
  • Anaal plugs die stoten
  • Anaalvibrators op afstand te bedienen. Extra spannend op het moment dat je partner de touwtjes – of afstandsbediening – in handen heeft.
  • Al dan niet waterproof, want hoe spannend is het speeltje voor onder de douche?
  • Verschil in lengte en dikte, afhankelijk van wat je zelf prettig vindt

Welk seksspeeltje verdient jouw voorkeur?

Heb je je ingelezen in de verschillen tussen anaalvibrators en kun je daaruit bepalen welk speeltje het best bij jouw behoeften past? Maak er dan werk van en haal de anaalvibrator zo snel mogelijk in huis, zodat je er optimaal van kunt genieten. Wees wel bedacht op het risico dat je dadelijk je bedpartner niet meer nodig hebt om tot een orgasme te komen. Wil je dat voorkomen, zorg er dan voor dat niet alleen je speeltjes, maar ook je partner onmisbaar wordt. Geef hem of haar de controle over je speeltjes en geniet volop van een vrijpartij waarin de seksuele spanning hoog oploopt. Niet genoeg aan alleen de anaalvibrator, breid dan je voorraad aan seksspeeltjes uit met een Tarzan dildo of een nepvagina voor spannende gevarieerde spelletjes tussen de lakens, zodat jij en je partner de slaapkamer voorlopig niet meer uitkomen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.