Vibrerende buttplugs en prostaat stimulatie

Voor liefhebbers van anale speeltjes zijn er genoeg sextoys verkrijgbaar die voor passieve stimulatie zorgen. Dit wil zeggen dat het anale speeltje op zichzelf niet kan trillen of bewegen. Vaak zorgen deze passieve speeltjes enkel voor stimulatie door de vormgeving of ontwerp. Wanneer dit toch net niet is kun je een kijkje nemen naar een vibrerende buttplug of een prostaat stimulator. Deze actieve anale speeltjes zijn voorzien van één of meerdere motoren die, eenmaal ingebracht, voor een masserende stimulatie zorgen. Vibies.nl zal in deze blog de 2 populairste actieve anaal speeltjes toelichten die jou helemaal wild gaan maken!

De vibrerende buttplug

Een buttplug met vibratie is de meest voorkomende anal toy die de anus, en eventueel de prostaat, op een actieve manier stimuleert. Vaak heb je als gebruiker van een klassieke buttplug al enige ervaring over de vorm en maatvoering van jouw favoriete buttplug. Hiermee is het eenvoudiger om een fijne vibrerende buttplugsuit te zoeken die goed bij jou past. Het voordeel van een vibrerende buttplug is de veelzijdigheid aan keuze waaruit je kunt kiezen. Hierbij is de stimulatie voor mannen als vrouwen vrijwel gelijk. Voorzien van één of meerdere motoren zorgt deze voor een heerlijk masserende werking binnen de anus en zullen de orgasmes extra intens aanvoelen. Hierom wordt de vibrerende buttplug vaak gebruikt door mannen en vrouwen en behoren ze tot de meest populaire anale toys.

De prostaat stimulator

Een prostaat stimulator is vergelijkbaar met een vibrerende buttplug in de zin dat deze op dezelfde manier wordt ingebracht en ook voorzien is van actieve stimulatie. Echter houdt hiermee de vergelijking al op. Zowel de vormgeving als stimulatie zijn niet te vergelijken met een vibrerende buttplug. Vaak hebben prostaat stimulators een L-vormig ontwerp met een gebogen schacht en daarbij een verdikte kop. Dit ontwerp zorgt voor de best mogelijke manier om de prostaat goed te bereiken. De verdikte kop zorgt voor goed contact met de prostaat en door de vibraties wordt deze op een aangename manier gestimuleerd en gemasseerd. Effectief gezien ben je als man beter uit bij een prostaat stimulator dan een vibrerende buttplug vanwege de extra intense hoogtepunten die je hiermee kunt bereiken.

Welke vibrerende buttplug moet ik kiezen?

Een vibrerende buttplug heeft als voordeel dat deze zowel voor mannen als vrouwen even goed stimuleert. Daarbij heb je altijd meer keuze uit verschillende ontwerpen of aan vormen die je al goed kent. Vergeet niet dat een vibrerende buttplug ook zonder vibraties goed te gebruiken is als een normale buttplug waardoor je erg veel waar hebt voor jouw geld.
Zoek je als man het meest stimulerende anaal speeltje en wil je graag intense orgasmes beleven bij gebruik? Dan is het beter om iets meer uit te geven voor een prostaat stimulator. Naast de stimulatie van de anus en prostaat zijn veel prostaat stimulators voorzien van perineum stimulatie. Dit komt namelijk door het L-vormig ontwerp waarbij het gedeelte tussen balzak en anus gestimuleerd wordt. Ben je nog aan het twijfelen, neem dan contact op met de klantenservice van vibies.nl.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.