Stripper inhuren en wat jij altijd al wilde weten…

 

Heb je wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn om een echte striptease mee te maken? Zo’n sensuele danser of danseres die tergend langzaam op de maat van een zwoel nummer uit de kleren gaat? Een stripper inhuren is tegenwoordig niet moeilijk meer en gebeurt ook steeds vaker. Dat het dan allang niet meer alleen om vrijgezellenfeesten, studentenhuizen of schimmige kroegjes gaat, is een feit. Een stripper is een echte artiest die een mooie show kan neerzetten, passend bij de gelegenheid. Met een stripper inhuren kun je echt scoren op je feest, verjaardag of bedrijfsuitje.

Hoe werkt het stripper inhuren precies?

Om een stripper in te huren is vaak één telefoontje of mailtje al voldoende. Jij geeft je wensen door, de locatie en het aantal aanwezigen dat de stripshow gaat bijwonen. Dit is belangrijk voor de opzet van de show en ook voor de veiligheid van de artiest of artieste. Is de locatie namelijk een openbare gelegenheid dan komt er meestal een begeleider met de artiest mee. Dit om te voorkomen dat de stripper ongewenst wordt aangeraakt door een van de bezoekers. Een stripper is namelijk tijdens het optreden en een lust voor het oog. Kijken mag maar aankomen niet!

Controle en zekerheid bij de strip act

Heb je alle gegevens doorgegeven inclusief datum, verwachte tijd en bijzonderheden dan

volgt vanuit het striptease bureau de controle van jouw gegevens. Deze controle werkt tweezijdig. Jij als klant weet dan dat het bureau waar je de stripper inhuurt professioneel bezig is en jouw bestelling serieus neemt. Het striptease bureau weet dan tegelijkertijd dat jij echt een stripper wil inhuren en geen ‘grappenmaker’ bent. Van tevoren krijg je ook als alles goed is precies door wat de kosten zijn en wat je daarvoor kan verwachten.

Verschillende mogelijkheden bij de strip show

Bij het inhuren van een stripper kun je uitgebreid jouw wensen kenbaar maken en doorspreken. Ga je bijvoorbeeld de stripper inhuren om iemand te verrassen dan kun je het beste afspreken om persoonlijk de stripper binnen te laten en de ontvanger aan te wijzen. De stripper weet dan precies voor wie de verrassing is bedoeld en op passende wijze deze persoon in de show betrekken. Wil je een grappige striptease act, bijvoorbeeld met gebruik van een politie uniform dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Een verpleegster, cowboy of cowgirl, een brandweerman, legeruniform of een echte schooljuf: de ingehuurde stripper is van alle markten thuis!

Erotische strip show

Ook voor een erotische striptease kun je gebruik maken van een ingehuurde stripper. Er zijn mannelijke en vrouwelijke strippers die daarin gespecialiseerd zijn. Ook is het vaak mogelijk om te combineren, dus een mannelijke en een vrouwelijke act in te huren. Dat is natuurlijk ook wel zo eerlijk voor de toeschouwers: zo kan iedereen van de ingehuurde stripper genieten. Bovendien is het dan leuk voor zowel mannen als vrouwen.

Een striptease act duurt meestal tussen de 5 en 10 minuten. Professionele strippers brengen gewoonlijk een compilatie van sexy muziek mee en hebben hierop hun optreden gebaseerd. Als jij een stripper wil inhuren die ‘all the way’ (helemaal bloot) gaat, is het belangrijk dat alle aanwezigen volwassen zijn.

 Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.