Hoe kan je als man je orgasme uitstellen?

Als je van sex houdt dan wil je er ook zo lang mogelijk van genieten. Eén manier om dat voor elkaar te krijgen is als man zijnde, je orgasme uitstellen. Nu zijn er verschillende manieren om dit te doen.

Ken jezelf

De meest belangrijke tip om je orgasme uit te stellen is om jezelf goed te kennen. Tenzij je aan premature ejaculatie leidt, komt een orgasme niet spontaan. Er is een opbouw voor nodig en pas als deze een bepaald niveau heeft bereikt, kom je klaar.

Door jezelf goed te kennen kan je minder snel klaarkomen, omdat je weet wat punt is dat je over het randje brengt. En hoe beter je dat punt kan identificeren, hoe beter jij je orgasme kan uitstellen.

De truc is wanneer de druk zo hoog wordt dat je het bijna niet redt, je van ritme veranderd. Door de druk iets te verlagen houd je het langer vol zonder de sex te onderbreken.

Het is te trainen

Tijdens een orgasme worden je bekkenbodemspieren aan het werk gezet om te ejaculeren. Door deze spieren te trainen kan jij je orgasme uitstellen. Je bekkenbodemspieren kan je ontdekken door tijdens het plassen bewust je straal te stoppen. De spieren die daarvoor zorgen, zijn je bekkenbodemspieren.

Een manier om je spieren te trainen is door ze in een minuut zo snel mogelijk aan te spannen en te ontspannen. Orgasme uitstellen? Train met een Fleshlight.

Hulpmiddelen om minder snel klaar te komen

Naast dat jij goed kunt letten op je orgasme en wanneer je bijna klaarkomt of het trainen van je bekkenbodemspieren. Kan je er ook voor kiezen om hulpmiddelen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een condoom. Dit kan een extra dikke zijn of zelfs een condoom zijn met een orgasme vertragende crème.

Zoals je ziet zijn er verschillende opties om je orgasme uit te stellen en nog langer met je partner van de sex te genieten!Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.