Willie Duo Vibrator Clitoris Pakket

Willie Duo Vibrator Clitoris PakketLees meer….

Met het Willie Duo vibrator clitoris pakket, ervaar je een nog intensere duo stimulatie. Voordat je de roze duo vibrator gebruikt, masseer je namelijk eerst de clitoris gel in op de clitoris. Hierdoor wordt de clitoris nog gevoeliger. Als je vervolgens de duo vibrator gebruikt, zullen de vibraties van de clitoris stimulator nog intenser gevoeld worden. Tel daarbij de g-spot stimulatie van de grote kop op en je zult tot een heerlijk orgasme komen.
Willie Duo Vibrator roze
De Willie duo vibrator is gemaakt van hoogwaardig zacht siliconen en heeft 2 koppen die intens kunnen stimuleren. In totaal heeft deze vibrator 12 vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen onderaan. De grote kop stimuleert de G-spot en de kleine kop de clitoris. Op de grote kop zitten ook nog fijne ribbels die voor nog meer persoonlijke stimulatie zorgen. Doordat de Willie duo vibrator spatwaterdicht is, kan je de bovenkant van deze vibrator schoonmaken met water.
Willie Sensual clitorisgel
De Willie Sensual clitorisgel is gemaakt voor het stimuleren van de clitoris. Deze gel zal zorgen voor tintelende, verwarmende en verkoelende sensaties. Dit zal zorgen voor extra hete avonden in de slaapkamer en zal jou keer op keer tot een hoogtepunt brengen.
Batterijen2 x AAA (Niet meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte20,5 cm
Diameter3 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Batterijen2 x AAA (Niet meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte20,5 cm
Diameter3cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa