Tiani 2

Tiani 2Lees meer….

Tiani 2 is hét speeltje van het merk Lelo voor jullie samen, maar ook voor haar perfect alleen te gebruiken! Ze is gemaakt van zachte siliconen en hierdoor zeer flexibel. Tiani 2 is een speeltje die speciaal ontworpen is voor koppels, een heerlijke toevoeging voor jullie liefdesleven! Tiani 2 heeft een revolutionaire SenseMotion technologie en werkt met een draadloze afstandsbediening. Wanneer je de afstandsbediening heen en weer beweegt, veranderd Tiani 2 van stand. De afstandsbediening heeft een bereik van 8 meter. Ze is zowel met als zonder afstandsbediening te gebruiken.
In het kort:
Perfect voor koppels8 trilstandjesBereik: 8 meter
Vergelijkbaar met de U-Vibe van Ladies NightMerk: Lelo
Draadloze afstandsbediening
WaterproofFluisterstilTiani 2 heeft een fluisterstille motor en is waterproof, dus mag met jullie mee in bad! Ze is USB-oplaadbaar.
Hoe werkt de Tiani 2?Het grote, bredere gedeelte brengt zij in een raakt haar G-Spot, het andere gedeelte trilt tegen haar clitoris. Wanneer hij bij haar naar binnenkomt, drukt hij het G-Spot gedeelte van de Tiani 2 nog net iets meer tegen haar G-Spot aan. Zij geniet van heerlijke stimulatie van haar G-spot en clitoris en hij geniet van de intense trillingen. Tiani 2 zorgt ervoor dat jullie samen in de zevende hemel komen ;-). Afmeting: 8,4 x 4,2 x 2,8 cm.
Wanneer jullie samen willen genieten, of jij alleen met een speeltje, mag deze absoluut niet ontbreken in jullie of jouw nachtkastje!