SOA-TEST VROUW (COMBI)

SOA-TEST VROUW (COMBI)Lees meer….

Productinformatie
Test pas 28 dagen na het laatste onveilige seksuele contact. Eerder testen heeft geen zin! Deze periode geldt ook bij huisarts en GGD. Voor deze test neem je zelf lichaamsmateriaal af. Het gaat om uitstrijkje. Je test op een vaginale infectie (Chlamydia, Gonorroe en Mycoplasma). Lees voor gebruik eerst de bijsluiters door.
Codekaart bewaren!Bewaar de codekaart, of maak er een foto van. Met de code van de codekaart vraag je zelf jouw uitslag op. Zonder code geen uitslag!
Incubatietijd
Test pas 28 dagen na het laatste onveilige seksuele contact. Dit is de incubatieperiode. Eerder testen heeft geen zin! Deze periode geldt ook bij huisarts en GGD.
Bijsluiter
Lees voordat je gaat testen eerst de bijsluiters door.
Betrouwbaarheid
Met testalize.me test je net zo betrouwbaar als bij de huisarts of de GGD. Jouw lichaamsmateriaal wordt namelijk onderzocht in ons laboratorium: Diagnostiek voor U in Eindhoven. Dit lab is ISO-15189 geaccrediteerd en analyseert dagelijks ook duizenden samples voor huisartsen, ziekenhuizen en GGD’s. Uitslagen worden geautoriseerd door een microbioloog.
Kortom, de diagnostiek is identiek aan die van de huisarts of GGD. Alleen het proces hebben wij volledig veranderd. Hierdoor kan jij snel, vanuit huis en 100% anoniem testen.
Inhoud verpakking
De verpakking bevat het volgende:
Retourbox (2x)
Bijsluiter (2x)
Codekaart (2x)
Transportbuisje (2x)
Wattenstaafje (2x)
Sealbag (2x)
Neem contact met ons op als je denkt dat er iets ontbreekt.
Retourbox versturen
De retourbox verstuur je gratis via de PostNL brievenbus. Niet afgeven bij een servicepunt! De post is dan langer onderweg of komt helemaal niet aan.
Verstuur je vanuit België? Dan dien je zelf te adresseren en te frankeren. Je ontvangt hier een separate email over.