Cherry Love

Cherry LoveLees meer….

Wil je rondlopen met een opgewonden gevoel en tegelijkertijd jouw bekkenbodemspieren trainen? Maak dan kennis met deze vaginale balletjes: Cherry Love! Cherry Love zijn super schattige kersjes die jouw vagina stimuleren! Wanneer je deze kersjes hebt ingebracht zal het een uitdaging zijn ze in te houden. Door de gewichtjes in de balletjes zul je rondlopen met een zeer opgewonden gevoel.
In het kort:
KegeltrainingBekkenbodemspieren trainen
Materiaal: siliconen
Waterproof
Deze kersjes trainen jouw bekkenbodemspieren.
Waarom je bekkenbodemspier trainen?De bekkenbodemspier is een heel belangrijke spier in ons lichaam. Verslapping van deze spier veroorzaakt o.a. ongewenst urine verlies. Maar om wat goede voorbeelden te noemen:
Zwangere vrouwen die last hebben van bekkeninstabiliteit wordt aangeraden door middel van o.a. trainingsballetjes de spier nog te trainen zodat ze het laatste stukje van de zwangerschap nog net even iets meer gewicht kunnen opvangen door deze spier.
Na de zwangerschap, dit telt voor alle vrouwen, ongewenst urineverlies, dit kun je voorkomen door een goed getrainde bekkenbodemspier.
Incontinentieproblemen, uit onderzoek is gebleken dat bij 80% van de vrouwen met een goed getrainde bekkenbodemspier nauwelijks tot geen klachten hebben.
De Cherry Love zijn gemaakt van zachte siliconen en zijn waterproof!
De kersjes zijn 3,7 cm lang en hebben een diameter van 3,3 cm. Ze wegen samen 98 gram.