AmiLees meer….

Met deze prachtige Ami loveballs train jij jouw bekkenbodemspieren! Ami is een set die bestaat uit drie verschillende loveballs. De drie verschillende balletjes zorgen met het trainingsschema voor sterkere orgasmes en trainen jouw bekkenbodemspieren.Je begint met het minst zware balletje, daarna ga je over naar het middelste balletje en uiteindelijk gebruik je het zwaarste variant. Je zult merken dat jouw vaginaspieren strakker en sterker worden, wat de seks ten goede zal komen. De balletjes zijn gemaakt van zachte siliconen en ze zijn waterproof.
In het kort:
Set met drie loveballs
Training van je bekkenbodemspieren
Materiaal: siliconen
Waterproof
Lengte – diameter – gewicht:
Ami 1: 3,6 cm – 3,6 cm – 47 g
Ami 2: 8 cm – 3,2 cm – 78 g
Ami 3: 7 cm – 2,8 cm – 106 g
GebruiksaanwijzingBreng de Ami loveballs in zoals je normaal gesproken een tampon inbrengt. Je kan hierbij de Ladies Glide gebruiken, zodat het inbrengen soepeltjes verloopt. Dankzij het koortje neem je ze veilig uit na gebruik.
Waarom je bekkenbodemspier trainen?De bekkenbodemspier is een heel belangrijke spier in ons lichaam. Verslapping van deze spier veroorzaakt o.a. ongewenst urine verlies. Maar om wat goede voorbeelden te noemen:
Zwangere vrouwen die last hebben van bekkeninstabiliteit wordt aangeraden door middel van o.a. trainingsballetjes de spier nog te trainen zodat ze het laatste stukje van de zwangerschap nog net even iets meer gewicht kunnen opvangen door deze spier.
Na de zwangerschap, dit telt voor alle vrouwen, ongewenst urineverlies, dit kun je voorkomen door een goed getrainde bekkenbodemspier.
Incontinentieproblemen, uit onderzoek is gebleken dat bij 80% van de vrouwen met een goed getrainde bekkenbodemspier nauwelijks tot geen klachten hebben.