18x BESTE seks tips voor jou

5x BESTE seks tips voor een (nog) beter seksleven

Een beter seksleven, voor sommigen een hele grote wens. En een hele haalbare zaak. In deze blog een overzicht met de tips voor een beter seksleven. Van meer aandacht voor uw partner, tot zin maken voor een goede vrijpartij, voorafgegaan door een goed gesprek met je partner. Weg met de sleur, laat genieten en ontspannen weer de overhand nemen in jouw seksleven.

Tip 1: geef je partner aandacht tijdens de vrijpartij

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat je tijdens de vrijpartij de volle aandacht bij je partner hebt. Verlies jezelf in elkaar voor seks, passie, bezieling en intimiteit. Even niet bezig zijn met andere dingen, maar alleen met elkaar. Dus niet alleen met jezelf, maar ook vooral met de ander.

Tip 2: maak zin in seks

Er is altijd een seksuele prikkel nodig om zin te krijgen. Spontane zin in seks ontstaat niet, dus zoek prikkels op en stel jezelf openen om deze seksuele prikkels te ontvangen. Heeft je partner zin in seks, ga eens mee in zijn of haar verlangens. Het mooie is: u maakt testosteron aan en krijgt vanzelf zin.

Tip 3: praat met je partner over verlangens en fantasieen

Een open deur, maar praat met je partner over waar je zin in hebt. Welke verlangens en fantasieen heb jij op seksgebied? Naast deze positieve verlangens, deel ook eventueel problemen, want ook zaken als pijn tijdens het vrijen, verschil in zin en veranderingen in seksualiteit na je 45e moeten besproken worden. Zo kom je samen tot oplossingen en kom je dichter bij elkaar.

Tip 4: verminder irritaties en maak ze bespreekbaar

Met name bij vrouwen is er een directe link tussen ergernissen en irritaties en het seksleven. Door te weinig doen in het huishouden, te weinig tijd besteden aan de kinderen, teveel met werk bezig zijn of zelf te weinig aandacht krijgen kan de vrouw, bewust of onbewust, minder zin krijgen in seks. Houd ergernissen daarom bespreekbaar. Dit komt gegarandeerd ten goede aan de inimiteit.

Tip 5: experimenteer met nieuwe dingen of seksspeeltjes

Routine, het meest dodelijke wapen voor verlangen, lust en passie. Maak het bespreekbaar en kijk welke nieuwe dingen jullie samen willen proberen. Denk dan bijvoorbeeld aan nieuwe standjes of het gebruik van seksspeeltjes. Die seksspeeltjes kun je zowel in een sekswinkel, als bij online sekswinkels bestellen. Bestel je seksspeeltjes online, lees dan vooraf de sekswinkel ervaringen van anderen zodat je weet waar je koopt. Bekende online sekswinkels zijn Willie.nl en Easytoys. Je leest de Willie.nl beoordelingen en Easytoys ervaringen via Goedbeoordeeld.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.